Tuesday, December 27, 2022

TV time

I watch tv less than once a month. I watch what I want on the Internet. There´s no timetable so you can watch what ever time you like. And what ever you want. 

How much people average watch tv? Dunno. Just wondering. I see my tv is on standby (red light dot in right on the pic). Why do I even have a tv? Perhaps I should drag it to nearist recycling center? ♻                                                        Wordless Wednesday


6 comments:

 1. Suoraa live-tv:tä katsoin viimeksi kun oli se MM ottelu Ranska-Argentina. Muutoin tulee katsottua boxista vanhoja dokkareita ja puutaraha-ohjelmia silloin kun siltä tuntuu, niin ja sarjoja. Saattaisin pärjätä hyvin ilmankin. Tosin nyt jouluflunssan aikaan tuli tuijotettua enemmän kuin koko vuonna yhteensä sieltä boxista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse katselin nuorempana töllöä 5-6h/pv. Tämä oli aikaa ennen internettiä. Nykyään vietän valtaosan vapaa-ajastani läppärillä. Liki puolet enemmän kuin telkkua aikoinaan. 😲 Työttömänä on luppoaikaa aivan pirusti.

   Tosin vain osan ajasta käytän sitä tv:n korvikkeena. You Tube, Blogistan, Yle Areena ja iltapäivälehdet listan keulilla. Dokkareita, kello- ja kitara-juttuja, sarjoja, leffoja, valokuvaus jne. Lista on loputon.

   Delete
 2. Urheilua tulee katsottua suorana telkkarista. Muuten ei mitään.
  Telkkaria kyllä käytän näyttönä, kun katson eri suoratoistopalveluista, tietokoneelta en niitä katso.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Isompi näyttö olis tietty kiva. Kai tonkin rohjakkeen sais tietsikkaan liitettyä jossei olis ihan käsi näissä tietsikkahommissa.

   Delete
 3. Books are certainly better than the 'idiot box'.

  ReplyDelete

I like comments and will respond to everyone. I moderate comments.