Saturday, May 6, 2023

Paha Mari

Pari viikkoa sitten yx mamma veti huokeet herneet biisivalinnastani. Katsoi asiakseen haukkua mut idiootiksi, valehtelijaksi ja juopoksi siitä syystä. Käy vilkasemassa sananvaihto, melko mielenkiintoinen oli se. Löytyypi täältä.

Ravistellaan taas vähän puuta ja katsotaan mitä sieltä tällä kertaa tippuu. 😁 Vai tippuuko mitään. Vakkarilukijat osaavat - onneksi - suodattaa sanomiseni vähän paremmin. Eli jättävät kommentoimasta pahimpia ylilyöntejä. Suurin osa jutuistani on kuitenkin aika kesyjä. Ja suht koht tolkkuja.

Tässä vanha kuva 13 vuoden takaa. Eli mahd. rikos on jo vanhentunut. Niin kuin olen itsekin.


Tämän viikon nosto Froikkarit - Paha Mari. Coveri tämä, alkup. Creedence Clearwater Revival - Proud Mary. Samasta asiasta puhutaan mutta CCR:n versio on "hieman" enemmän kiertoilmaistu.     
 

4 comments:

  1. Olikin jäänyt tuo mielipiteiden vaihto lukematta, taisin olla juuri silloin saaristossa.
    Paras neuvo on olla ryhtymättä keskusteluun noiden trollien kanssa. Aikanaan itselläni oli blogissa pari provosoijaa, mutta hiljenivät, kun en enää jaksanut vääntää heidän kanssaan.

    Froikkarit on ihan jees, mutta CCR tykittää.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, täytyy jättää nuo omaan arvoonsa. Yritin kuitenkin asiallisesti keskustella. Tuskin hän tuolla profiililla tänne enää tulee. Ja jos tulee ei saa enää kommenttia tähän blogiin.

      Ehkä hän kohta keksii että voi laittaa anonyynittömänä kommenttia. Itse asiassa taisi yksi sellainen tänne jo tullakin. Tyylistä olin tunnistavani. Samaa provosoivaa soopaa.

      Tasan samaa mieltä musiikista.

      Delete
  2. Jonkin sortin opiskeluaikojen muistoja viriää Froikkareista Hälläpyörässä. Lystiä oli! Tätä versiota en muista, tai tunne. Alkuperäinen on rautaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voin hyvin uskoa. Ja alkup. on aina alkup.

      Delete

I love your comments and will respond to everyone. I moderate comments.