Saturday, December 31, 2022

Ei kovin kosher

Astetta karumpi tarina Saturday Classic:kiin tällä viikolla. Katsoin joku aika sitten dokkarin Mtv3 Katsomossa. 2018 vuonna valmistunut pläjäys nimeltä Look Away. Vaatii kirjautumisen joten en voi laittaa linkkiä tähän. Löytyy dokkariosastolta nimihaulla.

Iltalehti kirjoitti samasta asiasta tällä viikolla. Löytyypi täältä se. Olen diggaillut Aerosmithiä ysärin alusta asti. Mielestäni yksi kaikkien aikojen kovin rockorkesteri. Mutta tämä ei varsinaisesti nosta herra Tylerin osakkeita. Steven kirjoitti biisikin aiheesta, se tässä; Aerosmith - F.I.N.E.


I get an EMHO woody (every morning hard on & heijari)
When I sit in the seat
'Cause I'm ready, so ready, yeah (valmis mihin?)

I got a girlfriend with the hoochy-coochy eyes
'Cause in the pink she look so fine (huomaa kaksoismerkitys; sakko)
She got the cracker jack now 
all I wants the prize, honey heh heh heh (mikähän palkinto se vois olla?)

Kyseinen tyttö oli joskus vetäny päälleen jotkut pinkit lolitavermeet ja herra Tyler oli ihan innoissaan. Kunnes huoneeseen saapui muita. Siinä kohti hän paheksui tytön vermeitä ja käski vaihtaa jotain siveellisempää päälle. 

Jotenkin herra Tyler sai suostuteltua tytön äidin antamaan hälle tytön huoltajuuden. Koska ilman sitä  olisi ollut osavaltiollinen rikos mennä osavaltioden rajan yli alaikäinen lapsi mukanaan. Tyttö oli mukana kun orkesteri kiertuili Yhdysvalloissa. Pakotettuaan tytön aborttiin 17 kesäisenä hän antoi likalle lentolipun kotiin. Sellanen veijari.

Asiasta on pyöreet 40+v. ja se taitaa olla pitkälti sana sanaa vastaan. Tosin huoltajuudesta lienee paperijälki olemassa. Ja ehkä abortista. Vähintä mitä herra Tyler voisi tehdä olisi maksaa muutama miltsi korvauksia tytölle. Ja hulppeat sakot päälle. Jos on syyllinen siis.

4 comments:

  1. On vielä katsomatta tuo dokkari, on kyllä suosikeissa.
    MeToo-liike sai onneksi ravisteltua hieman näitä asioita, joista kaikki tiesivät, mutta kukaan ei puhunut ja vain hiljaa hyväksyivät.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tutut teinitytöt kasarilla kertoivat että kyllä peitto myös Härmässä heilui kiertuebussien takaosastolla. Eikä kukaan kenenkään ikää kysynyt. Uskoakseni tilanne on parempi nykyään. Tai ainakin toivottavasti.

      Delete
  2. Tiedä sitten moiten paljon vastaavia tarinoita yhden sen toisenkin rokkikukon takaa löytyy… Tuossa tapauksessa pistäisin myös tytön vanhemmat syytettyjen penkille.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo ei varmaan ole ollut ainoa joka näin on toiminut. Valtettavasti. Hyvä pointti tuohon loppuun.

      Delete

I love your comments and will respond to everyone. I moderate comments.